Terug naar nieuwsoverzicht

Coronavirus en de richtlijnen Wassenaarsche Bouwstichting

Geplaatst op: 15 december 2020

Coronavirus en de richtlijnen Wassenaarsche Bouwstichting

Het RIVM adviseert maatregelen om besmetting met Corona zoveel mogelijk te beperken.

Wij willen het besmettingsgevaar van u en van onze medewerkers zoveel mogelijk beperken. Daarom gelden deze richtlijnen tot en met 19 januari 2021:

1. Het kantoor is gesloten!

2. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 5114690

3. Indien zaken niet telefonisch of via de mail afgehandeld kunnen worden kan er telefonisch een afspraak gemaakt worden.

4. Wij voeren tot en met 19 januari 2021 alleen urgente reparatieverzoeken uit.

Bij het aannemen van reparatieverzoeken beoordelen wij of het urgent is. Zo nee, dan plannen wij het reparatieverzoek in na 19 januari 2021

5.   Wij vragen of u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) heeft voordat we een reparatieverzoek inplannen

Bij het aannemen van reparatieverzoeken vragen wij of u of uw huisgenoten verkouden zijn, hoesten of koorts hebben. Is het antwoord ja? Dan plannen wij het reparatieverzoek in na 19 januari 2021.

6.   Wij vragen of u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) heeft, voordat wij binnenkomen in uw woning

Is het antwoord ja? Dan gaat de afspraak niet door. Wij maken dezelfde dag een nieuwe afspraak voor na 19 januari 2020.

7.   Heeft u binnenkort een groepsbezichtiging voor een woning?

Dan bellen wij u vooraf met de vraag of u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) heeft. Is het antwoord ja? Dan maken wij een maatwerkafspraak met u. Dat kan zijn: verzetten van afspraak, sleutels afgeven of ophalen, iemand in uw plaats laten komen.

8.   Onze medewerkers met lichte verkoudheid werken eventueel vanuit huis

Persoonlijke afspraken met deze medewerkers gaan niet door. Waar mogelijk is er telefonisch contact.