Terug naar nieuwsoverzicht

Vacatures Woonbedrijf

Geplaatst op: 10 april 2019

Werken bij de Wassenaarsche Bouwstichting is werken bij een moderne, efficiënte organisatie met lef. Om in een sterk veranderende omgeving slagvaardig te kunnen opereren wordt aan de persoonlijke ontwikkeling van onze 23 enthousiaste medewerkers veel aandacht besteed.

Voor het woonbedrijf wij zijn op zoek naar 2 nieuwe collega’s:

Senior Woonconsulent (32 uur)

Functie

De senior woonconsulent is verantwoordelijk voor de uitvoering van werkzaamheden op het gebied van sociaal beheer, bewonersparticipatie, verhuur en verkoop en levert een bijdrage aan het strategisch voorraadbeleid en leefbaarheid.

Profiel

Je hebt een afgeronde HBO opleiding met kennis van het huurrecht. Je kunt goed werken in teamverband. Je hebt kennis van en inzicht in relevante ontwikkelingen binnen de volkshuisvesting in het algemeen en ervaring met sociaal beheer.

Opzichter mutatieonderhoud (32 uur)

Functie

De mutatieopzichter draagt zorg voor een efficiënte en correcte voorbereiding, uitvoering en afhandeling van mutatieonderhoud, aanvragen WMO voorzieningen, ZAV en Politie Keurmerk Veilig Wonen aanvragen.

Profiel

Wij vragen een afgeronde MBO+ bouwkundige opleiding en minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Daarnaast beschik je over communicatieve vaardigheden, heb je een dienstverlenende instelling en ben je probleemoplossend ingesteld. Ervaring met het NCCW systeem en Mainplus is een pré.

Aanvullende functie-eisen voor alle vacatures

• Ervaring in de volkshuisvesting of soortgelijke functie is een pré

• Goede communicatieve en contactuele vaardigheden(mondeling en schriftelijk Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal) en dienstverlenende instelling;

• Sociaal vaardig, representatief, accuraat, klantgericht en stressbestendig;

• Computervaardigheden (Microsoft Office, NCCW).

Wat bieden wij?

De juiste kandidaat mag rekenen op een passend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De aanstelling is vooralsnog voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Informatie

Wanneer u aanvullende informatie wilt over deze vacature, kunt u contact opnemen met mevrouw De Rooij of mevrouw Elting op telefoonnummer 070 511 46 90.

Reageren?

Voelt u zich aangesproken en bent u op zoek naar een leuke en afwisselende job, stuur dan uw sollicitatiebrief en CV vóór 30 april a.s. naar de Wassenaarsche Bouwstichting, ter attentie van mevrouw T. Elting, Postbus 2018, 2240 CA Wassenaar of via e-mail naar telting@wabs.nl.